MIR, you're so special.;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Kau ? HAHA .
12.07.2012 • 1:02 AM • 0 comments

Holla ! Haihh , budak tuu nak aku tulis pasal dia kan ? Okay , ini bukti aku tak sombong dengan kau tau ! Ingat sampai mati . Cehhh ==' 

★ΣℂΔℎ™
 takde pasal iteww pun :(
★ΣℂΔℎ™

 awak lupe kite :(
Okay , act aku nak ucap thanks a lot sebab daa jaga abang aku . Okay , thanks sesangat wehh .
Arie'es Fatin Saiful
Perlu ke buat orang perasan ? *berharap yang kau suka dia*


Sebenarnya tweet tuu aku tujukan untuk kau . HAHA . Sorry laa yea ! Aku pun tataw asal aku tulis macam tuu . 







Untuk kauu , aku nak cakap ni , aku tak pernah lupa kau ! Okay , ingat sampai mati !



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, I am FATIN HAMIMI BINTI SAIFUL AMRI. 15 y/o. Suksesian. 19 April 1998. Just call me FatynMimie. Got stuck with IQBAL RIDWAN :*
BLOG ARCHIVE;

  • Mana silapnya ?
  • I'm sorry to hear that .
  • Seminggu .
  • Spirit ^^,
  • Future . In Shaa Allah .
  • People changed :'(
  • Dia .
  • Sekali lagi .
  • Sudah jatuh ditimpa tangga .
  • Banyak dugaan . Sungguh memeritkan .