MIR, you're so special.;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK BLOGSKIN
Mana silapnya ?
12.07.2012 • 12:26 AM • 0 comments
Assalamualaikum , hai . Bosan betul duduk rumah kan ? Okay , esok aku satu family akan merayap ke Melaka . Well , tak jauh pun . Tapi harap tak membosankan laa .

                             Know what , sejak aku clash nan 'dia' pendirian aku agak goyah . Berubah barang kali . Setiap kali abang aku , ayah aku atau adik-2 aku duduk sebelah aku atau berdekatan dengan aku , aku mesti tak selesa , rasa nak jauh-2 jea . Tak selesa langsung . Serious , tak macam dulu . And sekarang akulaa yang paling touching dekat rumah tuuu . Cakap siket jea , confirm aku terasa punyalaa . aku rindu dulu . Tapi aku takde laa nak tunjuk sangat yang aku tak selesa dengan diaorang depan-2 kann . Simpan jea .

                              Lagi best mase haritu , abang aku tanya aku benda alah ntah , aku pandang muka dia , pastu aku buad tak paham dan terus blaaa . Okay , dia tanya aku macam-2 lepas tu . Lagi betambah menyirap adalaaa . Aku pun tarik muka semasam-masamnya . Kesian dia . Tapi aku memang cepat emo laa sekarang ni . Tak boleh diusik siket pun . Mula laa aku nak melenting bagai . Harap sangat perasaan tak guna ni cepat-2 laa pergi . Tak sanggup laa . Penat rasa menyampah dengan darah daging sendiri . Da macam ape seyy . Orang gila pun tahu sayang keluarga sendiri tauu =='

     SEMOGA SAYANG AKU UNTUK KELUARGA AKU TAK PERNAH PADAM , TETAP UTUH DISITU . AMIN . KELUARGA MEMANG SEGALANYA UNTUK SEMUA kan ? AKU CUBA HARGAINYA . SETIAP ORANG ADA KEKURANGANNYA , sama seperti aku . 
FOR THE FIRTS AND THE LAST is I LOVE MY FAMILY SO MUCH . MUAHH :*




Muka aku laa yang paling buruk disitu :3







  Haha . Okay , dia lagi kann ? Dia seorang abang yang tersangat baik pada aku . 
Ya Allah , terima kasih hadirkan dia untuk aku . Dia jaga aku lepas abang aku pindah SASEM . 
Apa-apa pun aku tak akan lupakan dia . In Shaa Allah . Dia abang terbaikku . Cehh =,='
Semoga kebahagiaan selalu memihak pada dia . Dia memang layak rasa bahagia macam orang lain , dia terlebih layak .         




    AHMAD ASHRAF BIN AHMAD PAUZI :) 
    Hold on there . I always need you . Thanks for everything . I love you , bro :)


    PASTFUTURE
    MY WORDS;
    Hi, I am FATIN HAMIMI BINTI SAIFUL AMRI. 15 y/o. Suksesian. 19 April 1998. Just call me FatynMimie. Got stuck with IQBAL RIDWAN :*
    BLOG ARCHIVE;

  • I'm sorry to hear that .
  • Seminggu .
  • Spirit ^^,
  • Future . In Shaa Allah .
  • People changed :'(
  • Dia .
  • Sekali lagi .
  • Sudah jatuh ditimpa tangga .
  • Banyak dugaan . Sungguh memeritkan .
  • Waktu makin menghampiri .